Lisävarusteet uudelle iPadillesi

Apple-perheen tuotteille on täysin omat lisävarusteet, joista ei kannata tinkiä. Ensimmäiseksi iPad kannattaa suojata hankkimalla suojakotelo, joka suojaa niin laitetta kolhuilta kuin kosketusnäyttöä naarmuilta. Myös panssarilasin hankkiminen kosketusnäytölle voi olla varteenotettava vaihtoehto. Näillä pääsee jo hyvin alkuun, mutta toki paljon muitakin lisälaitteita on tarjolla. Ja lopulta käyttäjän omat tarpeet määrittelevät mitä kaikkea todella tarvitaan.

Käyttömukavuutta lisävarusteilla

Usein käyttäjille tulee jossakin vaiheessa ongelmaksi latausjohdon pituus, joka iPadin tai muun älylaitteen mukana on vuosi vuodelta ollut vain lyhyempi ja lyhyempi. Uusimmasta mallista jätettiin latausjohto kokonaan pois ympäristösyistä. Yleensä kaksimetrinen latausjohto takaa riittävän etäisyyden pistorasiaan, eikä latausnopeus pääse tästä vielä merkittävästi kärsimään. iPadilta katsotaan usein myös erilaisia ohjelmia ja elokuvia, jolloin teline iPadille voi olla näppärä.

Applen kuulokkeet, AirPodit, toimivat kaikkien Applen tuoteperheen tuotteiden kanssa, oli sitten kyseessä Macbookit, iPhonet tai iPadit. AirPodit ovatkin syrjäyttäneet lähes täysin langalliset ja kuppikuulokkeet. Käyttäjät kuitenkin valitsevat mieluummin Applen kanssa yhteensopivat kuulokkeet kuin alkuperäiset, koska äänenlaatu ei ole alkuperäisissä AirPodeissa kovin hyvä.

Mistä saa lisävarusteita?

Lisävarusteet kannattaa hankkia Applen tuotteisiin erikoistuneilta jälleenmyyjiltä, jotta tuotteet ovat varmasti Applen laitteiden kanssa yhteensopivia. iPhone talolla on laaja valikoima erilaisia Applen kanssa yhteensopivia tuotteita, jotka eroavat Applen alkuperäisistä tuotteista vain hinnoiltaan. Sivuilta löytyy kattavasti lisävarusteita lähes kaikille Apple-perheen tuotteille. Kun etsit iPadille sopivia lisävarusteita, tutustu tähän alueeseen.